Sportszakkör
 
 
 
Sportszakkörre elsősorban az 5. és a 6. osztály tanulói járnak. A szakkör hétfőnként délután a 7. órában kerül megrendezésre, ahol a különböző erősítő gyakorlatokkal igyekeznek a gyerekek kialakítani a fizikai fittségüket. A szakkör jó felkészülési lehetőséget kínál a sítanfolyamra és a turisztikára is. A tanulók az előző évekhez hasonlóan idén is megmérettetik magukat a sorversenyeken is.
 

Majoros Ladislav

 

Honvédelmi szakkör

 

 

A honvédelmi szakkör célcsoportja a 7. és 8. osztály. A tanulók keddenként a 7. órában ismerkedhetnek meg a légfegyverrel, és magával a lövészettel. A gyakorlaton kívül honvédelmi ismeretekkel is bővül a tanulók tudása. A szakkör célja a honvédelmi versenyre való felkészülés, hogy az előző évi előkelő 2. és 6. helyezést meg tudják tartani, esetleg felül tudják múlni.

Majoros Ladislav

Rovásírás szakkör
 
 
 
Minden hét keddjén fél kettőtől fél háromig rovásírás szakkört tartunk. A szakkörre 12 diák jár, az ötödik osztálytól a nyolcadik osztályig. A diákok a foglalkozásokon elsajátítják az ősi rovásírást. A szakkör eleje még tanulással indul, hiszen a tanulóknak meg kell tanulniuk a betűkészletet, annak használatát. Ezek után azonban szinte már csak szórakozás a diákok számára, hiszen feladatokat oldunk meg, meséket, mondákat olvasunk. Az év folyamán egy osztályversenyt is tartunk majd, és megpróbálkozunk a Felvidéki Rovásírás Vetélkedőbe is bejutni és ott összemérni tudásunkat más iskolák diákjaival is.  
 
Foglár Gabriel