Iskolánkban már hagyománnyá vált, hogy december első hetén Mikulásrendezvényeket szervezünk a tanulóink számára. Idén is ellátogatott a Télapó krampuszaival együtt minden osztályba, hogy a gyerekeknek kioszthassa a csomagjaikat, és egy-két jó tanáccsal vagy dicsérő szavakkal illethesse a tanulókat. A csomagok a Diákönkormányzat támogatásával és az osztályfőnökök segítségével készültek el. A csillogó szemű gyerekek megígérték a Télapónak, hogy törekednek a jobb magaviseletre és igyekeznek a szorgalmukon is javítani. Reméljük, így betartják a Télapónak ígérteiket. :)

 

2018. november 30-án és december 7-én sok került az első két adventi gyertyagyújtásra. A kedves és hangulatos műsor összeállítása iskolánk hitoktatójának, Tünde néni és a pléhbános úrnak, András atyának köszönhető a hittanos gyerekek közreműködésével. Mint ahogy az elhangzott a műsorban is, most a várakozás időszaka van, amikor készülünk a kis Jézus születésére. Ezt a várakozást a tanulók és felnőttek versekkel és dalokkal tették még meghittebbé és ünnepélyesebbé.

 

Mikulás napján sor került a Mikulás kupa megrendezésére is. A tanulók lövészetben, pingpongban és futballban mérkőztek meg egymással.

A lövészetben a 8. évfolyamosok remekeltek- az első helyezett Klenics László Dániel, nem sokkal lemaradva a 2. helyen Cene Barnabás végzett, a 3. pedig Pócsa Attila lett. Az asztalitenisz legjobbjai Radics Bence, Tarnócz Krisztián Zoltán és Harkály Kevin voltak. A futballban a lányok és a fiúk is részt vettek. A lányok között a legügyesebbnek a 6. osztály bizonyult, a 8. osztályos lánycsapat pedig kitartóan küzdött az utolsó percekig. A fiúknál kiélezett volt küzdelem: a 3. helyezettek az 5. osztályosok, a 2. helyezettek a 6. osztályosok, a legjobbak pedig a 8. osztályos fiúk lettek.

 

további fényképekért kattints a képre...