Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli, digitális munkarend.

Iskolánkban június 2-tól igénybe vehetik a gyermekfelügyeletet, illetve a napközis tábor lehetőségét.

A gyermekfelügyeletben részt vevőknek június 2. és 15. között elsősorban felzárkóztató, tanulást támogató tevékenységeket szervezünk. Ebben a két hétben lehetőséget kínálunk kiscsoportos vagy egyéni felkészítések keretében a digitális tanrend okozta nehézségek feloldására, a megszerzett tudás megerősítése vagy az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatására. A pedagógusok véleménye alapján az osztályfőnökök keresni fogják az érintett családokat. Az egyeztetésnek megfelelően kérem Önöket, tegyék lehetővé, hogy a tanulók részt vegyenek ezeken a foglalkozásokon.

Június 16. és 26. között valamint augusztus 24-től 28-ig már a következő tanévre is készülhetnek a tanulók a felügyelet idején.

A szülői igények figyelembevételével a tankerület utasításának megfelelően szervezünk táborokat is a nyári szünetben.  Az egyhetes turnusban/turnusokban június 29-től augusztus 19-ig lesz lehetőségük a gyermekeknek a táborban való részvételre.

A gyermekfelügyeletre és a napközis táborra az igényüket legkésőbb 2020. május 25-én 16 óráig jelezzék a gyermek osztályfőnökének. További tájékoztatást az osztályfőnököktől és az iskolavezetéstől személyes megkeresés formájában kaphatnak.

 

Kiss Józsefné
intézményvezető